Pursaklar PYM Tiyatro Ekibinden ‘‘Paydos’’

featured
service

Pursaklar Belediyesi, kültürden sanata, konserlerden gösterilere, tiyatrolardan müzikli çocuk oyunlarına kadar pek çok sanat ve kültürel programı ilçe halkı ile buluştururken, belediyeye bağlı Pym Tiyatro Atölyesi’ndeki ekip tarafından hazırlanan ‘‘Paydos’’ oyunu, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde izleyicisi ile buluştu.

‘‘Pym Tiyatro Atölyesi öğrencilerimizin yapmış oldukları tiyatro gösterisi yine muhteşemdi’’

İlçe halkının kültür ve sanat alanlarında etkin olabilmeleri için büyük yatırımların altına imza atan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar Belediyesi Pym Tiyatro Atölyesi öğrencilerimizin yapmış oldukları tiyatro gösterisi yine muhteşemdi. Bütün gençlerimizi ve onları oyuna hazırlayan öğretmenimizi tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni oyunlarla karşımıza çıkmaya devam edecekler. İlçemizde sanat dolu günleri hız kesmeden sürdürürken, sanatta da öncü bir Pursaklar için durmadan yorulmadan, çalışmaya ve gayret etmeye aralıksız devam edeceğiz’’ dedi.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde gerçekleştirilen gösterimde, idealist ve mesleğine âşık bir öğretmenin çevresinde gelişen trajikomik olayları konu edinen ‘‘Paydos’’ adlı tiyatro oyunu tiyatroseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Pursaklar PYM Tiyatro Ekibinden ‘‘Paydos’’