Pursaklar’da Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim

featured
service

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, semt pazarını gezerek, pazarcı esnafı ile vatandaşlara sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.

İçişleri Bakanlığının gönderdiği genelge kapsamında Pursaklar’da da pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde yapılan denetimler yoğunluk kazandı.

Pazarı gezip ilçe halkı ile sohbet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, son günlerde özellikle vaka sayılarının artması nedeni ile vatandaşların pazarda sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına azami derecede uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Pursaklar'da Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim 1

‘‘Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın kurallara azami derecede uymalarını bekliyoruz’’

Pazar yerlerinde denetimlerin artırıldığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; “Ülke genelinde pozitif vaka sayılarında bir artış söz konusu. Bu artışların temel sebebi ise hemşehrilerimizin üç altın kurala yeterince dikkat etmemelerinden kaynaklanmaktadır. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın bu kurallara azami derecede uymalarını bekliyoruz. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uyduğumuz takdirde bu artışı tersine çevireceğimize olan inancım tamdır. Belediye olarak pazar yerlerinin temizliği ve dezenfekte çalışmalarını yürütürken, pazar alanlarının giriş ve çıkış noktalarına hem ilçe sakinlerimizin hem de esnafımızın faydalanması açısından ateş ölçümü ve el dezenfekte noktaları oluşturduk. Bizler kurum olarak üzerimize düşen çalışmaları yerine getirirken, hemşerilerimizin de aynı duyarlılığı göstererek, alınan kurallara uymalarını bekliyoruz” dedi.

 Pursaklar'da Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim 1 Pursaklar'da Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim 3
Pursaklar’da Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim