Pursaklar’da muhtarlar onuruna yemek

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarları onuruna yemek programı düzenledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Pursaklar Belediyesi tarafından, kırsal kesimde ve merkezde olmak üzere 21 mahallede görev yapan mahalle muhtarları onuruna yemek verildi.

Yemek programına katılan İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk’ün tüm masaları gezip, günün sahipleri olan muhtarlarla tek tek selamlaşarak günlerini kutladı.

‘‘Milletimize hizmetkâr olma yolunda gecesini gündüzüne katarak görevinin başında olan tüm muhtarlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum’’

Muhtarlar onuruna düzenlenen yemek programında konuşan Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Göreve başladığım ilk günden itibaren bu ilçeyi beraber yöneteceğimizi ifade ettim. Bu nedenle siz değerli muhtarlarımızın fikirleri, önerileri benim için çok değerli. Ne mutlu ki belediyemizle her daim birlikte hareket eden ve ortak istişarelerde bulunan muhtarlara sahibiz. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle, milletimize hizmetkâr olma yolunda gecesini gündüzüne katarak görevinin başında olan tüm muhtarlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum’’ dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin günün anlam ve önemine binaen yemek programının ardından 21 mahalle muhtarına hediyelerini takdim ederken, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Pursaklar’da muhtarlar onuruna yemek