Pursaklar’da ilk ders zili hediyelerle çaldı

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni eğitim öğretim döneminin ilk gününde öğrencilere ‘‘Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ kampanyası dâhilinde okul hediyelerini verdi.

Ülker İlköğretim Okulu ve Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulları’nı ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, öğrencileri yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde yalnız bırakmayarak sınıfları tek tek gezip, öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu.

‘‘Bugün olduğu gibi yarında çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Her yıl olduğu gibi bu senede ‘Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’ projemiz kapsamında devlet okullarımızda eğitim gören tüm öğrencilerimize kırtasiye desteğimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerime Bilim Pursaklar Atölyeleri ve Deneyap Atölyeleri, kültür, sanat ve sportif kurslarımızda eğitim verirken, kırtasiye desteğine ek olarak yıl içerisinde yardımcı kitap desteği de vererek ilçemizin ve ülkemizin yarınlarına yatırım yapıyoruz. Bugün olduğu gibi yarında çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum’’ dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere ‘‘Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ kampanyası dâhilinde kırtasiye malzemesi hediye ederken, 2023-2024 eğitim öğretim yılı hakkında öğretmenlerle istişarelerde bulundu.

Pursaklar’da ilk ders zili hediyelerle çaldı