Pursaklar’da hanımlar hem öğreniyor hem meslek ediniyor

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi bünyesinde kadınlara yönelik hizmet veren Hüma Sultan Hanım Evinde eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.

Son 5 yıl içerisinde 76 branşta 307 kurs açan 7177 kadına eğitim veren Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerine her geçen gün artan yoğun ilgiyi yakından takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, kursiyerlerin ürettiği birbirinden değerli ürünleri inceleyerek kadınlara eğitimlerinde kolaylıklar diledi. 

‘‘Kursiyerlerimiz her yaşta öğrenmenin ve üretmenin heyecanını yaşıyorlar’’

Pursaklar’ın kadınlarının üretmeye ve yeni beceriler öğrenmek üzerine Hanım Evlerine yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hanım Evlerimizi ziyaret ederek, kursiyerlerimizin yaptıkları çalışmaları inceledim.  Kursiyerlerimiz her yaşta öğrenmenin ve üretmenin heyecanını yaşıyorlar. Bir taraftan yeni beceriler öğrenirken, diğer taraftan da keyifli vakit geçiriyorlar. Ortaya konan her üründe sanat, zerafet ve estetik bir arada. Kursiyerlerimize yeni beceriler öğrenme ve yeni meslek edinme yolundaki çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmet veren Hanım Evlerindeki kurslara katılan kadınlar, bir yandan sosyalleşme imkânı bulurken bir yandan da yeni meslekler edinerek aile bütçesine katkı yapmanın heyecanını da yaşıyorlar.

Pursaklar’da hanımlar hem öğreniyor hem meslek ediniyor