Pursaklar’da Gençlik Kampı Vakti

featured
service

Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için birbirinden farklı birçok organizasyon düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 14-18 yaş arası genç erkekleri, Nevşehir Gençlik Kampına gönderiyor.

Geride kalan 5 yıl içerisinde Gönüllülük projesi kapsamında İtalya’da dil eğitimi, Gençlik Akademisi, Gençlik Konserleri, Yaz Konserleri, Kitap Günleri, Basın Akademisi, Elmadağ Kayak Şenlikleri vb. kültürel, sanatsal ve sportif birçok faaliyette gençlere yönelik birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile Gençlik Kampı organizasyonları düzenlemeye devam ediyor.

‘‘Çeşitli aktiviteler ve doğal hayatla iç içe unutulmaz günleri kaçırmamak adına gezi için başvurmayı unutmayın’’

Gençlerin birbirinden farklı sosyal ve kültürel etkinliklere katılabilmeleri için birçok farklı organizasyon düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Daha önce düzenlemiş olduğumuz Gençlik Kamplarına hiç katılamayan 14-18 yaş aralığındaki genç erkek kardeşlerimizi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu ve 75 kişiyi davet ettiği Nevşehir Gençlik Kampına yolcu edeceğiz. Çeşitli aktiviteler ve doğal hayatla iç içe unutulmaz günleri kaçırmamak adına gezi için başvurmayı unutmayın’’ dedi.

14-18 yaş aralığındaki genç erkeklere yönelik düzenlenecek olan Gençlik Kampı için Kültür Müdürlüğü’nde kayıt işlemlerine başlayan Pursaklar Belediyesi, 75 kişinin yolcu edileceği Gençlik Kampı ve Çanakkale Gezisi için kayıt tarihlerinin 6 Şubat Salı ve 7 Şubat Çarşamba günleri olduğunu açıkladı.  

Pursaklar’da Gençlik Kampı Vakti