Pursaklar’da Yarıyıl Tatili Coşku Dolu Geçti

featured
service

Yıl boyunca, düzenlenen kurs ve atölyelerde çocukların gelişimine büyük katkıda bulunan Pursaklar Belediyesi, 15 gün boyunca çocuklara yönelik birbirinden farklı etkinlikler düzenledi.

Pursaklar Belediyesi tarafından, Saray Kültür Merkezi, Pursaklar Yaşam Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Karşıyaka Mahalle Konağı, Sirkeli Mahalle Konağında düzenlenen birbirinden farklı gösteriler, çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Belediye tarafından sömestr tatilinde gerek sinema gösterileri ve tiyatro oyunlarıyla, gerekse kukla, bubble, sihirbaz şovları ve atölye çalışmalarıyla çocukların tatillerini dolu dolu geçirmeleri için gerçekleştirilen etkinliklerle 15 gün boyunca çocuklar eğlenceye doydu.

‘‘Bir gelenek haline dönüştürdüğümüz etkinliklerimizde binlerce çocuğumuzu ağırladık’’

Yarıyıl tatilinde çocuklar için birbirinden özel programlar ve etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sömestr tatili döneminde çocuklarımız için düzenlediğimiz birbirinden farklı etkinliklerle okul stresini eğlenerek atmalarına sağladık. Bir gelenek haline dönüştürdüğümüz etkinliklerimizde binlerce çocuğumuzu ağırladık. Velilerimiz de çocuklarımızda çok mutlu oldu. Yıl içerisinde çocuklarımıza yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar’da Yarıyıl Tatili Coşku Dolu Geçti