Pursaklar Belediyesi’nden Ankara’da Bir İlk ‘‘Golf Range Sahası’’

featured
service

5 yıl içerisinde 30 spor salonu ve açık spor alanları ilçeye kazandıran Başkan Ertuğrul Çetin, Ankara’da bir ilke imza atarak Golf Range sahasını sporcuların ve vatandaşların hizmetine kazandırdı.

Gençlerin ve çocukların sportif alanda gelişim sağlayabilmeleri için son 5 yılda ilçeye 2 açık hava tenis kortu, 20 mini basket sahası, Şehir Stadyumu, Kapalı Hentbol Sahası, Kapalı Hentbol Salonu, 2 Kapalı Antrenman Salonu, yüzme havuzu ve halı sahalar kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara’da bir ilke imza atarak Golf Range sahasını Pursaklar’a kazandırdı.

‘‘Sporcu deposu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Pursaklar adından çok söz ettirecek’’

Sporda öncü bir Pursaklar için 30 spor salonu ve açık spor alanını ilçeye kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sporun farklılığını yaşamak adına ilçemize Mini Golf Sahası’nı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya’da adından söz ettirecek yeteneklerin yetişeceği Golf Sahamızda sporcularımız çalışmalarına hızla başladı. Sporcu deposu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Pursaklar adından çok söz ettirecek. Bizlerde elimizden geldiğince sporcularımıza ve spor alt yapımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

350 metre kare kapalı ve 1300 metre kare açık alanda kurulan 13 atışlık Mini Golf Sahasını ilçeye kazandıran Pursaklar Belediyesi, Golf sporuna ilgi duyan sporcular için bütün teknik detayların düşünüldüğü, yeşille iç içe bir alanda spor yapabilmenin keyfine varırken, profesyonel antrenörler eşliğinde Mini Golf hakkında gerekli bilgi birikimine sahip olma fırsatı sunuyor.

Pursaklar Belediyesi’nden Ankara’da Bir İlk ‘‘Golf Range Sahası’’