Pursaklar 2.Kitap Günlerine rekor katılım

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, rekor katılımın olduğu, 7’den 70 tüm vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Pursaklar 2.Kitap Günlerinde yayın evlerinin ve yazarların stantlarını gezdi.

Pursaklar Yaşam Merkezinde bu yıl 2.si düzenlenen ve kitapseverlerin büyük bir ilgi gösterdiği Pursaklar Kitap Günlerinde 101’in üzerinde yayınevinin stant kurduğu alanları ziyaret etti.

Her gün farklı bir yazarın söyleşi ve imza günü yaptığı 2.Kitap Günlerinde vatandaşların büyük bir sevgisi ile karşılaşan Başkan Ertuğrul Çetin, stantları tek tek gezerek burada kitaplarını imzalayan yazar ve yayınevleri yetkilileri ile sohbet etti.

‘‘Pursaklarımızda böyle zengin katılımın olduğu kitap günleri festivalimize diğer ilçelerden vatandaşlarımızın gelerek, yazarlarla buluşması çok memnuniyet verici’’

Pursaklar 2.Kitap Günlerine vatandaşların yoğun ilgisinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Vatandaşlarımız, kitap almak, değerli yazarlarımızın imza ve söyleşilerine katılmak, çeşitli aktivitelerde yer almak için Yaşam Merkezimize akın akın gelmeye devam ediyor. Bu durum bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Pursaklarımızda böyle zengin katılımın olduğu kitap günleri festivalimize diğer ilçelerden vatandaşlarımızın gelerek, yazarlarla buluşması çok memnuniyet verici. Tüm kitapseverleri etkinliğimize katılmaya davet ediyorum’’ dedi.

Pursaklar 2.Kitap Günlerine rekor katılım