Atletico Madrid-Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı?

featured
service

Şehir heyecanla nefesini tuttu! İspanya futbolunun en büyük rekabetlerinden biri olan Madrid derbisi, 2023-2024 futbol sezonunun 6. haftasında gerçekleşecek. Atletico Madrid ve Real Madrid, 24 Eylül 2024 tarihinde mücadele etmek için sahaya çıkacaklar.

Real Madrid, sezona etkileyici bir başlangıç yaparak 5 maçta 5 galibiyet elde etti ve bu galibiyet serisini sürdürmek için sahada olacak. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, üst üste galibiyetlerle zirveye tırmanmanın peşinde.

Öte yandan, Atletico Madrid ise sezona 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle başladı. Diego Simeone önderliğindeki ekip, kendi seyircisi önünde Real Madrid’i yenerek moral bulmak istiyor. Taraftarların coşkusuyla desteklenen Atletico, bu önemli derbide galibiyet arayışında.

Atletico Madrid-Real Madrid maçı şifresiz izlenir mi?

24 Eylül 2024 Pazar günü Saat: 22:00’da oynanacak bu karşılaşma, Türk futbol severleri S Sport Plus platformu üzerinden ekrana kilitlenmeye davet ediyor. Heyecan dolu 90 dakika boyunca hangi takımın galip geleceği merakla bekleniyor.

Arda Güler Ne Zaman Oynayacak?

Diğer taraftan Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in ne zaman oynayacağı ise merak ediliyor. Pazartesi günü takımla idmana başlayacak olan Arda Güler, bu maçta forma giyemeyecek.

Atletico Madrid-Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı?