İYİ Partili Çetinkaya: Büğdüzlünün suçu ne?

featured
service

İYİ Parti Akyurt Belediye Başkan Adayı Nihat Karaoğlan, belediye meclis üyesi adayları ve 2. Bölge sorumlusu Nadir Çetinkaya Büğdüz Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin sorunları ve taleplerini dinleyen Karaoğlan, ‘Sizlerle sürekli bir araya geleceğim, sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturacağım, liyakatlı bir yönetim anlayışı ile belediye hizmetlerini adil bir şekilde sunacağız. Büğdüz Mahallemizin başta doğalgaz olmak üzere tüm sorunlarını kısa süre içerisinde çözüme kavuşturacağız. Büğdüz dışında henüz altyapı sorunları çözüme kavuşmamız mahallelerimiz var, bunlar önceliğimiz olacak. Sizlerin sorunlarınız bizim önceliğimiz yok. İnsan odaklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti 2. Bölge Sorumlusu Nadir Çetinkaya ise Büğdüz’ün sorunlarına dikkat çekerek, “Bu güne kadar Büğdüz’ün niye altyapısı yapılmadı? Büğdüz’ün kanalizasyonu niye yapılmadı? İmarı niye bitmedi? Türkiye Cumhuriyeti’nin en güzel mahallesi Büğdüz. Büğdüz Mahallemizin kentsel dönüşümü yok. Büğdüz Mahallemizin asfaltı yok, kaldırım taşı yok. Büğdüz Mahallemizin hiçbir şeyi yok. 20 yıldır falanca mahkemeye itiraz etmiş bahane üretiyorlar. İşinize gelince yapıyorsunuz. İşinize gelince Saracalar’a doğalgazı bağlıyorsunuz. İşinize gelince Balıkhisar’da villalara doğalgazı bağlıyorsunuz. Büğdüzlünün suçu ne? Büğdüz valiliğe 15 dakika İstanbul’a 45, Londraya 4 saat. Büğdüz Türkiye Cumhuriyeti’nin en güzel mahallesi” diye konuştu.

Çetinkaya, belediye seçimlerinin kazanılması halinde doğalgaz ve imar sorununun öncelikleri olacağını kaydetti. Başkanlık sistemini de eleştiren Çetinkaya, “Bu ucube sistemi kaldıracağız, devlet yönetiminde liyakat esas olacak” şeklinde konuştu.

İYİ Partili Çetinkaya: Büğdüzlünün suçu ne?