İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanlığı’nda Olağan Kongre: AK Parti buz dağı gibi eriyor

featured
service

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Genel Sekreter Yardımcısı Uğurhan Tiryaki, İl Başkanı Yetkin Öztürk, İyi Parti Ankara İlçe Başkanları, siyasi partilerinin ilçe başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katılım gösterdi. Kongrede konuşan Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk: “Bugün itibariyle Türkiye’de ve Türkiye siyasetinde destan yazılıyorsa Adalet ve Kalkınma Partisi bir buz dağı gibi eriyorsa, bu millet ittifakının kenetlenmiş hali ve İYİ Parti’de makulün vücut bulmuş halidir” diye konuştu.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi Necip Fazıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede konuşan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, iktidar için sadece tescil kısmının kaldığını belirterek, “O tescil Türkiye’nin demokratik teamüllerine uygun bir şekilde sandıkta olacaktır” dedi.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanlığı'nda Olağan Kongre: AK Parti buz dağı gibi eriyor 1

“İKTİDARIN SADECE TESCİLİ KALDI”
Poyraz, “Milletin bizden beklediği siyaseti, dili ve üslubu merkeze alarak İYİ Parti farkını İYİ Parti’nin nezaketini, İYİ Parti’nin centilmenliğini önce ailelerimizin içinde sonra apartmanlarımızda, sonra sokaklarımızda, sonra bulunduğumuz bütün sosyal çevrelerde ortaya koymak ve ikna değil bizimle birlikte yürüme kararlılığını kazandırmak zorundayız. O yüzden bugün bu kongrede bununla ilgili yeni sürecimizin yeni başlangıcı Akyurt’umuzda, sizlerle burada olmak benim için büyük bir onur. 7 gün 24 saat durmadan yorulmadan sahada olan İYİ Parti ve onun genel başkanıyla iktidarda sadece bizim için tescil kısmı kaldı. O yüzden o süreç başladı. O tescil kısmı da Türkiye’nin demokratik teamüllerine uygun bir şekilde sandıkta olacaktır” diye konuştu.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanlığı'nda Olağan Kongre: AK Parti buz dağı gibi eriyor 2

“AK PARTİ BUZ DAĞI GİBİ ERİYOR”
Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, “Yapamaz dediler, olamaz dediler, iktidarın tüm engellemelerine rağmen bugün itibariyle 510 Anadolu’nun ilçesi gezildi. Türk siyasi tarihinde bu bir ilktir. Demokrat Parti’den bu güne kadar Anadolu böyle karış karış gezilmemiştir. Binlerce insanla istişare ediliyor, sorunları yerinde dinleniyor. Ve vatandaşın ayağına gidiyoruz. Bunun sebebi makulde buluşmak içindir, İYİ Parti makulün adı ve adresidir. Bugün itibariyle Türkiye’de ve Türkiye siyasetinde destan yazılıyorsa Adalet ve Kalkınma Partisi bir buz dağı gibi eriyorsa, bu millet ittifakının kenetlenmiş hali ve İYİ Parti’de makulün vücut bulmuş halidir. Hiç bir zaman kimseyi ötekileştirmedik, amasız lakinsiz bu yola çıktık” dedi.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanlığı'nda Olağan Kongre: AK Parti buz dağı gibi eriyor 3

Zor şartlarda İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanlığı’nın kurulduğunu söyleyen Ünür, sürekli olarak sahada olduklarını söyleyerek, “Annemi en son 5 Kasım’da gördüm bir de bugün gördüm. Allah emeklerimizi sayi etmesin, kuruluşun başlangıç tescil ettiği Akyurt’ta da inşallah bu yürüyüşü iktidarla taçlandırmayı yine Akyurt’a nasip edecek Cenab-ı Allah, Akyurtlu hemşerilerimizin sayesinde” ifadelerini kullandı.

Kongrede partinin kuruluşundan bu yana ilçe başkanlığı görevini sürdüren Selami Ünür, yeniden ekibiyle birlikte başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanlığı’nda Olağan Kongre: AK Parti buz dağı gibi eriyor