1. Haberler
  2. Spor
  3. Girona – Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı?

Girona – Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı?

featured
service

Lige çok iyi bir başlangıç yapan Girona ile İspanya ve dünya futbolunun lider takımlarından Real Madrid karşı karşıya gelecek.

2022-2023 sezonunda İspanya 2. Ligi’nden La Liga’ya yükselen Girona, 2023-2024 futbol sezonuna ise sürpriz bir giriş yaptı. İlk 7 maçında da mağlubiyet yüzü görmeyen Girona 6 galibiyet 1 beraberlik ile, Real Madrid’in karşısına lider olarak çıkacak.

Artem Dovbyk, Eric Garcia, Yangel Herrera gibi flaş transferler ile kadrosunu güçlendiren Girona kendi sahasında yenilmezlik serisini sürdürmek isteyecek.

Atletico Madrid derbisininden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan ancak 2-0 ile biten Las Palmas galibiyeti sonrası moral bulan Real Madrid’te sahaya galibiyet parolası ile çıkacak.

Gözler Arda Güler’de… Oynayacak mı?

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ancak sakatlığı nedeniyle bir türlü forma yüzü göremeyen Arda Güler’in iyileştiği açıklanmıştı. Takımı ile hafta başında antrenmanlara başlayan Arda Güler yeniden sakatlandı. Kulüp, Güler’in iyileşme sürecinin 3 haftayı bulacağını açıkladı.

Girona – Real Madrid maçı nasıl izlenir?

Türkiye’deki sporseverler ve La Liga’yı takip etmek isteyen futbol tutkunları S Sport+ ekranlarından karşılaşmayı izleyebilirler. 30 Eylül 2023 Cumartesi günü Saat: 19:30’da başlayacak olan karşılaşma sonrası lider değişecek mi? Gözler bu karşılaşmada olacak.

Girona – Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı?
Yorum Yap