1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gemlik’te Nesiller Buluştu: Miniklerden Büyüklerine Anlamlı Ziyaret

Gemlik’te Nesiller Buluştu: Miniklerden Büyüklerine Anlamlı Ziyaret

featured

Gemlik Belediyesi Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla belediyeye ait Kurşunlu Bayram Demir Yaşlı Konukevi’ni ziyaret etti. Etkinlik kapsamında minikler, huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek duygu dolu anlar yaşadı.

Ziyarette çocuklar, yaşlılara hediyeler ve atıştırmalıklar takdim ederken, huzurevi sakinleri de minik misafirlerini mutlulukla karşıladı. Büyüklerin hayat tecrübelerini dinleyen çocuklar, onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirerek nesiller arasında sıcak bir bağ kurdu.

Gemlik’te Nesiller Buluştu: Miniklerden Büyüklerine Anlamlı Ziyaret 1

“Büyüklerimiz bizim en kıymetli değerlerimiz”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada toplumun her kesimini buluşturan projelere büyük önem verdiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“Büyüklerimiz bizim en kıymetli değerlerimiz. Onların tecrübeleri, bizler için yol gösterici ve ilham verici. Miniklerimizin büyüklerimizle bir araya gelerek sevgi, saygı ve paylaşımı öğrenmesi bizim için çok kıymetli. Bu tür etkinlikleri sürdürecek, her yaştan hemşehrimizi bir araya getirmeye devam edeceğiz.”

Gemlik’te Nesiller Buluştu: Miniklerden Büyüklerine Anlamlı Ziyaret