1. Haberler
  2. Spor
  3. Gemlik Belediyespor Namağlup Serisini Sürdürüyor: Hakem Kararlarına Tepki

Gemlik Belediyespor Namağlup Serisini Sürdürüyor: Hakem Kararlarına Tepki

featured
service

Gemlik Belediyespor U16 takımı, Gemlik İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Boschspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçta verilmeyen iki penaltı kararı ve hakem yönetimi, Gemlik Belediyespor’un tepkisine yol açtı.

Gemlik Belediyespor Namağlup Serisini Sürdürüyor: Hakem Kararlarına Tepki 1

Gemlik Belediyespor yönetiminden maçın ardından yapılan açıklamada, hakem yönetiminin tarafsızlık ilkesine aykırı olduğunu belirtilerek “Gemlik takımlarına yönelik bu tür adaletsiz ve tarafsızlık ilkesine aykırı şekilde yönetilen maçlar, ne yazık ki bölgemizdeki sporcuların emeklerini hiçe saymaktadır. Ancak bu durum, mücadele ruhumuzdan hiçbir şey eksiltmemiş, aksine bir sonraki maçlar için motivasyonumuzu daha da artırmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Gemlik Belediyespor Namağlup Serisini Sürdürüyor: Hakem Kararlarına Tepki 2

Bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen Gemlik Belediyespor, namağlup serisini Boschspor karşısında da sürdürerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın maçtaki tek golünü Hamza Batın Öz kaydetti.

Gemlik Belediyespor Namağlup Serisini Sürdürüyor: Hakem Kararlarına Tepki
Yorum Yap