Geleceğin mirası Pursaklar’da yetişiyor

featured
service

Çocuklar ve gençlerin gelişimine büyük önem veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukların yoğun ilgi gösterdiği Çocuk Kütüphanesini ziyaret etti.

Çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak ve kütüphane ortamını sevdirmek amacıyla Pursaklar Yaşam Merkezinde hizmet veren Çocuk Kütüphanesi, geleceğin hazinesi minik öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor.

‘‘Çocuklarımız kütüphanemizde, bilgi ve kelime dağarcıklarını geliştiriyor hem de hayal dünyalarını zenginleştirme imkânı buluyor.’’

Millet Kıraathaneleri ve Çocuk Kütüphaneleri ile gençlerin ve çocukların vakitlerini verimli kullanmalarını olanak sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Miniklerimiz, evde televizyon ve bilgisayar başında çok fazla vakit geçirmek yerine Çocuk Kütüphanemizde, vakitlerini daha verimli kullanıyor. Çocuklarımız kütüphanemizde, bilgi ve kelime dağarcıklarını geliştiriyor hem de hayal dünyalarını zenginleştirme imkânı buluyor. Geleceğin bilim adamları, yöneticileri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen minik yavrularımıza, hayat yolculuklarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Pursaklar Yaşam Merkezi’ndeki Çocuk Kütüphanesinde miniklerle kısa kısa sohbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, kitap okumak ve ders çalışmak için kütüphanede bulunan çocuklara zihin açıklığı diledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in talimatıyla 7 Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesini ilçeye kazandıran Pursaklar Belediyesi, çocukların ve gençlerin sessiz ve sakin bir ortamda derslerine çalışabilmelerine büyük olanak sağlıyor.

Geleceğin mirası Pursaklar’da yetişiyor