Cevizli Bahçe Restaurant: 10 yıllık lezzet serüveni

featured
service

Ak­yurt’ta 2013 yı­lın­da hiz­me­te açı­lan Ce­viz­li Bahçe 10. yı­lı­nı kut­lu­yor. Ceviz ağaç­la­rı al­tın­da yemek keyfi ile Ak­yurt’un gast­ro­no­mi sah­ne­sin­de öne çıkan isim­ler­den bi­ri­si olan “Ce­viz­li Bahçe Res­ta­urant”, Konya etli ek­me­ği ve kuzu incik tan­dı­rı ile ta­nı­nı­yor.

CEVİZ AĞACI AL­TIN­DA YEMEK KEYFİ
Ge­le­nek­sel Türk mut­fa­ğı­nın özgün lez­zet­le­ri­ni us­ta­lık­la sunan ve bunun yanı sıra özel bir pide çe­şi­di olan “Konya Etli Ek­me­ği” ile ün­le­nen Ce­viz­li Bahçe sek­tör­de 10. yı­lı­nı ta­mam­la­dı. Be­ğe­ni top­la­yan ye­mek­le­rin yanı sıra, iş­let­me­le­ri­nin doğal bir gü­zel­li­ğe de sahip ol­du­ğu­nu söy­le­yen Kadir Gür­büz, “İşlet­me­mi­zi 10 yıl önce il­çe­mi­ze ka­zan­dır­dık. Yolun ba­şın­day­ken ol­du­ğu gibi bugün de aynı he­ye­can ve is­tek­le ça­lı­şı­yo­ruz. Müş­te­ri­le­ri­miz bu­ra­ya adım at­tı­ğın­da on­la­ra doğal bir ortam sun­ma­yı he­def­le­dik, ren­ga­renk çi­çek­le­ri­miz, çeviz ve çam ağaç­la­rı ile huzur bu­la­cak­la­rı bir mekan oluş­tur­duk” diye ko­nuş­tu.

Cevizli Bahçe Restaurant: 10 yıllık lezzet serüveni 1

“Tavuk şiş, ız­ga­ra köfte, ka­rı­şık ız­ga­ra gibi kla­sik­ler, her damak ta­dı­na hitap etmek için özen­le ha­zır­la­nı­yor” diyen Gür­büz, “Ancak menü, sa­de­ce bu lez­zet­ler­le sı­nır­lı değil. Her gün taze ve ka­li­te­li et temin ede­rek kuzu incik tan­dır, kuzu tan­dır, küş­le­me, kuzu lokum ve diğer kebap çe­şit­le­ri­mi­zi müş­te­ri­le­ri­mi­zin be­ğe­ni­si­ne su­nu­yo­ruz. En çok be­ğe­ni­len ye­mek­le­ri­miz ara­sın­da ise tan­dır çe­şit­le­ri ve küş­le­me yer alı­yor.

MÜŞTERİLERİMİZ, AİLEMİZİN BİR PARÇASI

Müş­te­ri mem­nu­ni­ye­ti ve ka­li­te­den ödün ver­me­mek, iş­let­me­mi­zin temel de­ğer­le­ri­dir. Her gün en taze mal­ze­me­ler­le ye­mek­le­ri­mi­zi ha­zır­lı­yor ve mi­sa­fir­le­ri­mi­ze unu­tul­maz bir de­ne­yim su­nu­yo­ruz. Ce­viz­li Bahçe Res­ta­urant ola­rak, her mi­sa­fi­ri­mi­zi aile­mi­zin bir par­ça­sı gibi kabul edi­yo­ruz, on­la­rın mut­lu­lu­ğu bizim için en büyük ödül­dür.” şeklinde konuştu.

Kadir Gür­büz’ün yanı sıra, oğlu İlker Gür­büz de iş­let­me­ye özel bir do­ku­nuş ge­ti­ri­yor. Kebap us­ta­sı ola­rak bi­li­nen Gür­büz, yemek ha­zır­la­ma be­ce­ri­le­ri­ni Ce­viz­li Bahçe’nin mut­fa­ğın­da ser­gi­li­yor. Her yemek onun im­za­sı­nı ta­şı­yor.

Cevizli Bahçe Restaurant: 10 yıllık lezzet serüveni