1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyeleri Kampta Buluştu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyeleri Kampta Buluştu

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Antalya Şubesi’ne üye öğrencileri 3 günlük bir kamp programında ağırladı.

Yoğun geçen eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşırken, final sınavları öncesi rahatlamak ve eğlenmek için Gençlik Kampı’na gelen öğrenciler, dolu dolu 3 gün geçirdi.

Eğlenceli ve Eğitici Etkinlikler

ÇYDD üyesi öğrenciler, 3 gün boyunca çeşitli seminerlere, atölyelere ve eğlenceli aktivitelere katıldı. “Etkili İletişim Teknikleri ve Beden Dili”, “Atatürkçü Düşünce Sistemiyle 21. Yüzyılı okumak” ve “Yurtdışı ve Antalya Fırsatları Gençlik Bilgilendirmesi” başlıklı seminerlerde yeni bilgiler edinen öğrenciler, Fotoğrafçılık, İşaret Dili ve Toplumsal Fırsat Eşitliği Atölyelerinde de pratik becerilerini geliştirdi. Takım oyunları, bilgi yarışmaları, hayvanat bahçesi gezisi ve kamp ateşi sohbetleri ile keyifli vakit geçiren gençler, unutulmaz bir kamp deneyimi yaşadı.

Gençlerin Gelişimi Hedefleniyor

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, kampın önemini şu sözlerle vurguladı: “Merkezimizde bu şehrin paydaşı olan gençlerle toplantılar yapıyoruz, eğleniyoruz, onları dinliyoruz. Güzel etkinlikler yapıyoruz. Gençleri 21. yüzyıldaki çağdaş yaşama hazırlamaya çalışıyoruz.”

ÇYDD’den Teşekkür

ÇYDD Antalya Şubesi Başkanı Can Eldeniz ise kampın Antalya’da ilk kez düzenlendiğini ve 35 öğrenci ile 3 eğitmenin katılımıyla gerçekleştiğini belirtti. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Muhittin Böcek’e desteği için teşekkür eden Eldeniz, “Bu, Antalya’da düzenlediğimiz ilk kamp oldu. 7 farklı ilden toplam 35 öğrencimizle birlikte buradayız. 3 kişilik de bir eğitmen kadromuz var. Bize destekleri için Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyeleri Kampta Buluştu