Büyükşehir Tatil Kamplarının Son Misafirleri De Gitti

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi tatil kampları Başkentli misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

         Sosyal belediyecilik anlayışıyla sunduğu hizmetlerle vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve güzelleştiren Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz kamp hizmetiyle de 7’den 70’e herkesin sosyalleşmesine katkı sağlıyor.

         Her hafta farklı grupların ağırlandığı “her şey dahil ücretsiz” tatil kamplarının bu yıl ki son konukları yaşlı vatandaşlar oldu.

SON KAFİLE DE GİTTİ

         Öğrenciler ve engellilerden sonra son kafile grubu olan yaşlı vatandaşlar da Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı personelleri ve yakınları tarafından Ankara’dan uğurlandı.

          Akçay ve Akçakoca kamplarında ikinci baharlarını yaşayacak olan yaşlı vatandaşlar bir hafta sürecek kampta hem tarihi ve turistik yerleri gezecek hem de tatil yapma imkanı bulacak.

MORAL VE MOTİVASYONLARI ARTACAK

         Bütün bir yıl boyunca kentin stresi ve yorgunluğunu kısa bir tatil molası vererek üzerlerinden atacak olan yaşlı vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin kamplarında moral ve motivasyonlarını artıracak etkinliklere de katılacak.

         Huzur ve güven içinde bir hafta geçirecek olan yaşlı vatandaşlar hem tatil yapacak hem de birçok aktiviteyle sosyalleşecek.

BAŞKAN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

         Büyükşehir Belediyesi’nin yaz tatili kampından yararlanacak olan vatandaşlardan Nilüfer ve Mülazım Polat çifti, kendilerine tanınan bu imkan dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ederek, “İlk kez böyle bir imkandan faydalanıyoruz. Güzel bir tatil yapacağımızı düşünüyoruz” dediler.

         Kampın bir diğer misafiri Emekli Polis Memuru Fevzi Daşkın ise “Özellikle imkanı olmayan vatandaşlara belediyenin böyle bir fırsatı sunması çok güzel. İlk defa katılıyorum. Bu sayede tatil yapma imkanı buluyoruz. Çok güzel bir hizmet” diye konuştu. Türkiye’deki tarihi ve turistik yerleri gezmek istediğini belirten Emine Şener adlı vatandaş da, “Bizleri götürecekleri yerlere daha önce hiç gitmedik, ilk defa göreceğiz. Çok teşekkür ederiz” dedi.

          Kampa gidenler arasında yer alan yaşlı vatandaşlardan bazıları düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

-Yunus Çağan: “Büyükşehir Belediyesi’ne yaşlılar için hazırlamış olduğu bu etkinlik için teşekkür ederiz. Tatil yapma imkanımız yoktu.”

-Zeynep Yeşilay: “Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz. Sağ olsun bizlere bu imkanı verdiği için gidip gezip geleceğiz.”

-Bahar Polat: “Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim. Çok güzel bir imkan.”

 

Büyükşehir Tatil Kamplarının Son Misafirleri De Gitti