Bursa’da üretici esnafın derdine ‘Deva’ oldular

featured
service

Bursa’da DEVA Partisi pazarlarda üretici esnafın derdini dinlemek ve çözüm önerilerini sunmak için sahaya çıktı.

BURSA (İGFA) – DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı; pazar yerlerinde,İl ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte, üreticiyi ve vatandaşları dinledi.

Hükümetin sunduğu ‘sözde destekler’ yerine DEVA Partisi’nin esnafın ve vatandaşın derdine deva olmak için önerdiği çözümleri paylaştıklarını belirterek, Genel Başkan Ali Babacan’ın selamlarını ileten DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; artan maliyetler, döviz kuru ve özellikle yaşanan enflasyondan dolayı sıkıntılı durumda olan esnafın artık mevcut iktidara inancını yitirdiğini ve yeni bir arayış içinde olduklarını dile getirdi.

İktidarın kulaklarını toplumun her kesimine ve dertlerine tıkadığını belirten Başkan Özgöz, “Vatandaşımız gece gündüz çalıştığı halde, en temel ihtiyaçlara dahi para yetiştirememenin acısını yaşıyor. Türkiye’nin gerçeklerinden bihaber çarşıyı, pazarı bilmeyen kişilerin yönlendirmesi ile yola revan oluyor. Biz bu milleti, gözleri kör, vicdanları sağır olanlardan  ve milletin derdini duymayanlardan kurtaracağız” diye konuştu.

Yıldırım İlçe Başkanı Şener Temur ve Nilüfer İlçe Başkanı Mine Rana Kahramanoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde esnafın yakın ilgisiyle karşılanan partililer, parti politikalarını da anlatma fırsatı buldu.  

Bursa’da üretici esnafın derdine ‘Deva’ oldular