Beyazıt Mahallesi Muhtar Adayı Nazife İpek: Herkesin fikirlerine ihtiyacımız var

featured
service

Akyurt Beyazıt Mahallesi muhtar adayı Nazife İpek, açtığı seçim ofisinde mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. Nazife İpek, 9 Mayıs 90 Caddesi üzerinde kurduğu seçim ofisinde mahallenin sorunları ve ihtiyaçlarına dair fikir alışverişinde bulunuyor.

Ma­hal­le­nin Ak­yurt’un ilk yer­le­şim yeri ol­ma­sı se­be­biy­le özel bir de­ğe­re sahip ol­du­ğu­nu vur­gu­la­yan İpek, “Be­ya­zıt, Ak­yurt­lu­lar için fark­lı bir anlam ta­şı­yor. Bir­ço­ğu­mu­zun ilk yaşam alanı olan Be­ya­zıt, anı­la­rı­mı­zı bi­rik­tir­di­ği­miz, kom­şu­luk iliş­ki­le­ri­ni en iyi şe­kil­de ya­şa­dı­ğı­mız bir ma­hal­le­miz. Doğup bü­yü­dü­ğüm ma­hal­le­me elim­den gel­di­ğin­ce fay­da­lı ola­bil­mek is­ti­yo­rum” dedi.

Seçim sü­re­cin­de ma­hal­le sa­kin­le­riy­le iş­bir­li­ği yap­ma­yı ve fikir alış­ve­ri­şin­de bu­lun­ma­yı amaç­la­dık­la­rı­nı be­lir­ten İpek, “İhti­yaç­la­rı­mı­zı ve so­run­la­rı­mı­zı bir­lik­te tes­pit ede­lim, ko­nu­şa­lım ve çö­zü­mü­ne yö­ne­lik fi­kir­le­ri or­ta­ya çı­ka­ra­lım is­ti­yo­ruz. Be­ya­zıt, mer­kez ma­hal­le­le­ri­miz­den bi­ri­si, do­la­yı­sıy­la tüm Ak­yurt’un ortak kul­la­nım alan­la­rı­nın bu­lun­du­ğu bir yer­le­şim alanı, bu ne­den­le sa­de­ce ma­hal­le sa­kin­le­ri­mi­zi değil, il­çe­miz­de ya­şa­yan her­ke­si çay iç­me­ye, soh­bet et­me­ye bek­li­yo­rum. Her­ke­sin fi­kir­le­ri­ne ih­ti­ya­cı­mız var” şek­lin­de ko­nuş­tu.

Ev zi­ya­ret­le­ri­ne de devam et­ti­ği­ni ve gös­te­ri­len il­gi­den mem­nu­ni­yet duy­du­ğu­nu kay­de­den Na­zi­fe İpek, “Ev zi­ya­ret­le­ri­mi­zi de sür­dü­rü­yo­ruz, önü­müz­de­ki sü­reç­te de ek­sik­siz ola­rak tüm ha­ne­le­ri­mi­ze ulaş­ma­yı he­def­li­yo­ruz. Biz­le­ri sıcak bir şe­kil­de ağır­la­yan, mi­sa­fir eden ma­hal­le sa­kin­le­ri­mi­zin her bi­ri­ne de ayrı ayrı te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.

“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIYLA SİZLERİN YANINDA OLACAĞIM”

30 yıl bo­yun­ca Ak­yurt Be­le­di­ye­si Fen İşleri Mü­dür­lü­ğü’nde gözle gö­rü­len hiz­met­le­rin mer­ke­zin­de görev yap­tı­ğı­nı ve emek­li­ye ay­rıl­dı­ğı­nı ifade eden Be­ya­zıt Ma­hal­le­si Muh­tar Adayı Na­zi­fe İpek,”30 yıl­lık be­le­di­ye­ci­lik ha­ya­tım­da, gerek sa­ha­da ge­rek­se idari alan­da edin­di­ğim bilgi ve tec­rü­be­le­rim­le, güzel ma­hal­le­mi­zin ve siz­le­rin hiz­met­le­re en kısa yol­dan nasıl ula­şa­bi­le­ce­ği­ni bi­li­yo­rum. Bu­gü­ne kadar 26 ma­hal­le­nin ih­ti­yaç­la­rı ve çözüm yön­tem­le­ri, karar verme sü­reç­le­ri ve hiz­me­tin ma­hal­le­le­ri­mi­ze ula­şa­na kadar geç­ti­ği tüm aşa­ma­la­ra hakim oldum. Ku­rum­sal ve idari yapı içe­ri­sin­de hiz­met ta­ki­bi­nin nasıl ya­pı­la­ca­ğı­nı en iyi bilen aday­lar­dan bi­ri­yim. Be­le­di­ye­ci­lik­le il­gi­li ile­ti­şim, çözüm, ge­li­şim, dav­ra­nış gibi bir­çok eği­tim, se­mi­ner ve kurs­la­ra ka­tı­lıp ba­şa­rı bel­ge­le­ri­mi de ala­rak Be­ya­zıt Ma­hal­le­mi­ze hiz­met için bu yola çık­tım” dedi.

“MUH­TAR­LIK SO­RUM­LU­LUK İŞİDİR”

“’Muh­tar­lık işi gönül işi ol­du­ğu gibi so­rum­lu­luk işi­dir’ dü­şün­ce­siy­le sa­bır­la, güler yüzle ve şef­kat­le; çözüm odak­lı hiz­met an­la­yı­şıy­la siz­le­rin ya­nın­da ola­ca­ğım.” diyen İpek, şun­la­rı söy­le­di: Ge­le­ce­ği­mi­zin ışığı olan ço­cuk­la­rı­mı­zın ve genç­le­ri­mi­zin ha­yal­le­ri için ça­lı­şa­cak, Ma­hal­le­miz­de ya­şa­yan ka­dın­la­rı­mız­la ya­kın­dan il­gi­le­necek, on­la­rın ta­lep­le­ri­ni ger­çe­ğe dö­nüş­tür­mek için ça­lı­şa­ca­ğım. İhti­yaç ve öne­ri­le­rin ile­ti­le­ce­ği bir What­sApp hattı ku­ra­cak, ger­çek ih­ti­yaç sa­hip­le­ri­ne ula­şa­rak yaşam ka­li­te­le­ri­ni biraz da olsa ar­tır­mak, ha­yat­la­rı­na do­kun­mak için elim­den gelen ça­ba­yı gös­te­re­ce­ğim. Bu duygu ve dü­şün­ce­ler­le siz de­ğer­li ma­hal­le sa­kin­le­ri­nin MUH­TAR adayı ola­rak saygı ve sev­gi­le­ri­mi su­nu­yor, 31 Mart Pazar günü ya­pı­la­cak Ma­hal­li İda­re­ler Se­çim­le­rin­de des­tek­le­ri­ni­zi bek­li­yo­rum”

Beyazıt Mahallesi Muhtar Adayı Nazife İpek: Herkesin fikirlerine ihtiyacımız var