BBP’nin Adayı Lütfü Ercan

featured
service
BBP Akyurt İlçe Başkanı Hakan Ayantaş Akyurt Belediye Başkan adayını açıkladı. BBP Başkan Adayı geçtiğimiz yerel seçimlerde de aday olan Lütfü Ercan oldu. 

İlçe Başkanı Hakan Ayantaş yapmış olduğu açıklamada “Akyurt’umuza yapacak olduğu hizmet ve gayretlerde hep yanında ve yardımında olacağımızdan hem kendisi hem de hemşehrilerimiz emin olsun. Adayımız ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“SİYASETE BBP’DE BAŞLADIM”

“Siyasi hayatıma, siyasetin yüz akı olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti Büyük Birlik Partisi’nde başladım” diyen BBP Belediye Başkan Adayı Ercan ise “Daha huzurlu, daha mutlu bir Akyurt için, aydınlık bir gelecek, yeni bir yarın için, çalışmayı ibadet olarak gören bir anlayışla Akyurt Belediye Başkanlığı’na talibim” dedi.

LÜTFÜ ERCAN KİMDİR?Lütfü Ercan 1975 Akyurt Samut Mahallesi doğumlu olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.Çubuk Ömer Hafız Kur’an-ı Kerim kursunda hafızlık eğitimini alıp, Çubuk İmam Hatip Lisesi’nden de mezun olmuştur. Vatani görevini ise Bingöl’de tamamlamıştır.Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe  faaliyet gösteren Lütfü Ercan, aynı zamanda tarım ve hayvancılık ile uğraşmaktadır.
BBP’nin Adayı Lütfü Ercan