1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Altay: “Akyokuş’ta panoramik olarak Konya’nın görülebileceği nezih bir alan oluşturuyoruz”

Başkan Altay: “Akyokuş’ta panoramik olarak Konya’nın görülebileceği nezih bir alan oluşturuyoruz”

featured
service

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin değerine değer katacak Akyokuş Palye düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Konya Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmaları yerinde inceleyerek, projenin Konya’nın marka değerine önemli katkı sağlayacağını vurguladı. Altay, şehrin panoramik olarak en güzel seyredildiği mekanlardan birinde yürütülen projenin, Konya’nın cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini ifade etti.

Altay, şu değerlendirmelerde bulundu: “Konya’nın turizm potansiyelini artırmak için önemli çalışmalar yapıyoruz. Akyokuş gibi değerli bir bölgeyi yeniden düzenleyerek, şehrimize ve ziyaretçilere dinlenme ve eğlenme imkanları sunacağız. Akyokuş Palyeleri, yürüyüş alanları, kafeteryalar, restoranlar ve şelalelerle donatılarak hem Konya’yı ziyaret edenlerin hem de Konyalıların keyifle vakit geçirebileceği bir mekan olacak. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla Konya’nın en cazibeli alanlarından biri haline gelecek. Tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve hedefimiz, yıl sonuna kadar bitirerek bahar aylarında halkımızla buluşturmak. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Başkan Altay, Akyokuş Palye düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Konya’nın doğal güzelliklerini ziyaretçilerle buluşturacaklarını ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir alan oluşturacaklarını belirtti.

Başkan Altay: “Akyokuş’ta panoramik olarak Konya’nın görülebileceği nezih bir alan oluşturuyoruz”
Yorum Yap