1. Haberler
  2. Yerel
  3. HobiFest 2024 dolu dolu geçti

HobiFest 2024 dolu dolu geçti

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘HobiFest 2024’, Antalyalılara dopdolu bir hafta sonu yaşattı. 70 farklı hobi kulübünün katılımıyla gerçekleşen etkinlik, renkli görüntüler ve muhteşem bir konserle sona erdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk ve tek hobi festivali ‘HobiFest 2024’, Cam Piramit alanında coşkuyla kutlandı.

Her yıl binlerce hobi ve macera tutkunuyla buluşan festival, 2 gün boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Doğa sporlarından off-road tutkunlarına, arama kurtarma ekiplerinden klasik otomobil kulüplerine kadar birçok katılımcı, faaliyetlerini tanıtarak ziyaretçilere farklı deneyimler sundu. Pazar günü, Antalyalılar renkli etkinliklerle dolu keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Festivalde, motosikletten bisiklete, dağcılıktan su sporlarına kadar birçok branşta heyecanlı yarışmalar düzenlendi. Bisiklet yarışmaları, ok atma müsabakaları ve Enduro Motor Sporları kulübünün çocuklara verdiği kros motor sürüş eğitimleri büyük ilgi gördü. Ayrıca, Jandarma Arama Kurtarma köpeklerinin gösterisi de ziyaretçilerden tam not aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, festival alanını ziyaret ederek hobi kulüplerini tek tek ziyaret etti. Katılımlarından dolayı hobi kulüplerine plaket takdim eden Gürbüz, etkinliklerin başarılı geçmesini diledi.

HobiFest 2024’ün son gününde ise dans gösterileri ve konserlerle renkli bir kapanış yapıldı. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Genç Sahne Konseri, Dance Of Life Halk Oyunları gösterisi ve VoSahne ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın konseri, Cam Piramit alanında bulunan binlerce Antalyalıya unutulmaz bir gece yaşattı.

HobiFest 2024 dolu dolu geçti
Yorum Yap