Bakan Soylu orucunu Altındağlılarla açtı

featured
service
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağlı vatandaşlarla birlikte oruç açtı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ev sahipliğinde Karapürçek Zümrüt Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar programında dillerden dua, sofralardan bereket eksik olmadı. İftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlarken uzun süredir birbirlerini göremeyen Altındağlılar aynı sofrada özlem giderdi. Muhabbetin bol olduğu sofralarda anılar tazelendi, eski günler yad edildi. Başkan Balcı, program öncesi masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. Talepleri dinleyerek sorunlara çözüm önerisi sunan Başkan Balcı’nın özellikle çocuklara gösterdiği ilgi ise dikkatlerden kaçmadı.
Bakan Soylu orucunu Altındağlılarla açtı 1
Bakan Soylu: “Yerel seçimlerde Altındağlılar alnımızı ak etti”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Altındağlılar ile aynı çatı altında iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. İftar sonra konuşma yapan Bakan Soylu, “Bizleri bir araya getiren Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’ya teşekkür ederim. Cenab-ı Hak bizi bize özletmesin” dedi. Bakan Soylu, konuşmasını şöyle tamamladı: “Buraya gelmeden önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikteydim. Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Kısa süre önceki yerel seçimlerde Altındağ halkı alnımızı ak eyledi. Bizler de iyi niyetle ve çok çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Allah, bizi sizlere mahcup etmesin. Nice Ramazanlarımız olsun.”
Başkan Balcı: “Halka hep iç içe olacağız”
“Allah, ağzımızın tadını hiç bozmasın. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Allah, Ramazan Bayramı’na çıkarmayı da nasip etsin” temennisinde bulunan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ise, bu tür programların birlik ve beraberlik açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Göreve geldikleri bir ay gibi kısa süre zarfında önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Balcı, şehit ve gazi yakınları için kurdukları şube müdürlüğünün bunlardan sadece biri olduğunu söyledi. Şehitler ve gaziler ile onların yakınlarının kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Balcı, halka hep iç içe olacaklarının da altını çizdi.
Bakan Soylu orucunu Altındağlılarla açtı