Bakan Göktaş: Akyurt ile dertlenen başkanımız var

featured
service

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, ilçede çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kadın sanayici ve esnafların bir araya geldiği programa ev sahipliği yaptı. Programda konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Akyurtluların Ankara’da çok iyi bir temsilcisi var. Gece gündüz demeden Akyurt ile dertlenen bir belediye başkanımız var. Çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Büyükşehir belediyesi hizmetleri olmadan güzel hizmetler yaptığı için kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Akyurt’taki sanayici ve esnaf kadınların bir araya geldiği etkinliğe Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Grup Başkanvekili, Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, MKYK Üyesi, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak, Milletvekilleri Zeynep Yıldız, Sunay Karamık, Zehra Nur Aydemir, Nilgün Ök, Suna Kepolu Ataman, Yıldız Konal Süslü, Rumeysa Kadak, Seda Gören Bölük, Ayşe Böhürler, Çiğdem Koncagül, Meliha Akyol ve 27’nci Dönem Milletvekili Semiha Ekinci ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un eşi Süreyya Altınok katıldı.

Akyurtlu iş kadınlarına hitap eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık konuşmasında “Bu salonda ağır sanayiden hayvancılığa, tarımdan ticarete farklı alanlarda faaliyet gösteren, üreten kadınlarımız bir aradalar. İstihdam sağlayan, katma değer üreten, marka değerini artıran kadınlarımız buradalar. Her birine bu özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Akyurt’umuzdasınız. Ziyaretlerimizde görüyoruz; dükkanları en kalabalık olan esnaflarımız kadınlarımız. Rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin. Emeğinizin karşılığını size bereketiyle versin. Ayrıca bölgemizde yüksek teknoloji ürünleri üreten, ağır sanayi hamlelerinde bulunan sanayi kuruluşlarımız var. Bugün bu sanayi kuruluşlarımızın kadın temsilcileri de bizlerle birlikteler. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Kıymetli misafirlerimize, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’a ve Türkiye’nin dört bir yanını temsil eden kadın milletvekillerimize de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“İKİNCİ 5 YILA BİSMİLLAH DİYORUZ”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta ise programda yaptığı konuşmada şunları söyledi “Akyurt’u Akyurt yapan, AK Parti belediyeciliğini herkese gösteren başkanımızla gurur duyuyoruz. Hizmetler için ne kadar emek verildiğini hepimiz çok iyi görüyoruz. Bunun sırrı ise AK Parti belediyeciliğinin hizmet anlayışı. Bu anlayışla 5 yılı geride bırakıp ikinci 5 yıla a Bismillah diyoruz inşallah.”

Bakan Göktaş: Akyurt ile dertlenen başkanımız var 1

“BÜYÜKŞEHİR OLMADAN GÜZEL HİZMETLER YAPTI”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın Akyurtlu kadın esnaf ve sanayicilere hitaben yaptığı konuşmadan öne çıkanlar ise şunlar oldu “Burada azimli ve üretken kadınlarla bir arada bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu program bizi çok heyecanlandırdı. Ankara’daki tek kadın belediye başkanı adayımıza destek olmak ve sizlerle buluşmak için buradayız. Programımızı değiştirerek burada olmak istedik. Hilal Başkanımızla gurur duyuyoruz. 5 yıldır yaptığı hizmetlere şahidiz. Göreve başladığımız günden beri her karşılaşmamızda Akyurt’a hizmet için bizlerin yapabileceklerini bizlere iletmiştir. Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Akyurtluların Ankara’da çok iyi bir temsilcisi var. Gece gündüz demeden Akyurt ile dertlenen bir belediye başkanımız var. Çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Büyükşehir belediyesi hizmetleri olmadan güzel hizmetler yaptığı için kendisini tebrik ediyorum.”

Programın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve davetliler, Akyurtlu kadın iş insanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Göktaş, Akyurt Belediyesi, esnaf ziyareti ve AK Parti Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret ederek Akyurt’tan ayrıldı.

Bakan Göktaş: Akyurt ile dertlenen başkanımız var