1. Haberler
  2. Spor
  3. Arda Güler neden sakatlandı? Ne zaman forma giyecek?

Arda Güler neden sakatlandı? Ne zaman forma giyecek?

featured
service

Marca’nın son haberine göre, Real Madrid’in genç yeteneklerinden Arda Güler ve Tchouaméni, sahada bireysel antrenmanlarına başladı. Kulüpten gelen bilgilere göre, bu çalışmaların ardından her iki oyuncunun da sakatlıklarının kısa süre içinde son bulması bekleniyor.

Özellikle Arda Güler’in uzun bir süredir sahalardan uzak kalmasına neden olan sakatlıkların artık geride kaldığı belirtilirken, genç futbolcunun ilk maçını oynamak için sabırsızlandığı ifade edildi. Real Madrid’e transfer olduktan bu yana yaşadığı sakatlıklarla mücadele eden Arda Güler’in, sağlığına kavuştuğu ve formunu yakalamak için antrenmanlara hız verdiği bildirildi.

Haberde vurgulanan bir diğer önemli nokta ise Arda Güler’in hiçbir şekilde acelesi olmaması. Futbolcunun, doğru zamanı bekleyerek sahaya çıkmak için sabırla çalıştığı ve performansını en üst seviyeye çıkarmak için adımlarını dikkatlice attığı belirtildi. Real Madrid taraftarları, genç yeteneklerin yakın zamanda sahalara dönmesini heyecanla beklerken, Arda Güler’in performansıyla nasıl bir izlenim bırakacağı merakla bekleniyor.

Arda Güler neden sakatlandı? Ne zaman forma giyecek?
Yorum Yap