1. Haberler
  2. Yerel
  3. Antalya Büyükşehir Belediyesi İzcilerinden Havalimanı Gezisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi İzcilerinden Havalimanı Gezisi

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi izcileri, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı misafirin ziyaret ettiği Antalya Havalimanı’nı gezdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Fraport TAV iş birliğiyle düzenlenen programda izciler, havalimanını keşfederken büyük bir keyif aldı ve bakımda olan bir uçağı inceleme fırsatı buldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen izcilik faaliyetleri kapsamında düzenlenen çeşitli aktiviteler, genç izcilerin hem sosyalleşmesini hem de bilgilenmesini sağlıyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi izcilerinin bu kez ziyaret noktası, her yıl milyonlarca yolcuyu ağırlayan Antalya Havalimanı oldu. Fraport TAV iş birliği ile düzenlenen programda Büyükşehir Belediyesi izcileri, ilk olarak iç hatlar terminalini gezdi.

İlk Kez Kokpiti Gördüler

Havalimanının işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan izciler, daha sonra apronda bakımda bulunan bir uçağı inceledi. Hayatlarında ilk kez bir uçağın kokpitini görme fırsatı bulan izciler, bu deneyim karşısında büyülendi. Gezi boyunca meraklarını gidermek için ekip liderleri ve havalimanı süpervizörüne sorular yönelten izciler, uçakta büyük bir heyecan yaşadı. Daha sonra Devlet Hava Meydanları İşletmesi Kaza Yangın İstasyonu yetkililerinden bilgi alarak, kısa bir yangın söndürme gösterisi izlediler. Genç izcilerin havalimanı gezisi büyük bir keyifle son buldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İzcilerinden Havalimanı Gezisi
Yorum Yap