1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç’tan Büyükşehir’de “Kentsel Dönüşüm” Zirvesi

Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç’tan Büyükşehir’de “Kentsel Dönüşüm” Zirvesi

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Girişi önünde çiçeklerle karşıladı.

Başkan Büyükkılıç ile Bakan Özhaseki arasında, belediye girişinde gerçekleşen buluşma sırasında bir süre sohbet edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Daha sonra Başkan Büyükkılıç, Bakan Özhaseki’yi Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında ağırladı.

Bakan Özhaseki’nin ziyaretinde Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, ilgili bürokratlar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve daire başkanları da hazır bulundu.

Ziyaret sırasında, kentte yapılan, devam eden ve planlanan kentsel dönüşüm projeleri hakkında değerlendirmeler ve istişareler yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Özhaseki’ye Ankara’da Kayseri’nin temsilcisi olarak verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, “Şehrimizin geleceği için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Kayseri’de hayata geçireceğimiz kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdik. Şehrimize yapılan ve yapılacak olan projelerimiz şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise, ev sahipliğinden dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, tüm Kayserililere selam ve sevgilerini iletti.

Bakan Özhaseki, hafta sonu mesaisinde Kayseri’de olduklarını belirterek, kentte hayata geçirecekleri kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdiklerini ifade etti.

Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç’tan Büyükşehir’de “Kentsel Dönüşüm” Zirvesi
Yorum Yap