Ankara’da Haluk Levent konseri ne zaman?

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 16 Eylül Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilecek Türkiye’nin en büyük Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı BAKAP’ı ulusal basının Ankara temsilcileri ve haber müdürlerine tanıttı. Yavaş, “Burası yüzyıllar boyunca Ankara halkının hizmetinde kalacak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve gelmesinin ardından hem yerel ekonomiye katkı sunmak hem de Başkentlilere yeni yeşil alanlar kazandırmak için projelendirilen BAKAP, 16 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Sagopa Kajmer ve Haluk Levent konserleriyle açılacak.

Gün boyu çeşitli etkinliklerin de düzenleneceği Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanının açılışında yer alarak tarihe tanıklık etmek isteyen vatandaşlar için ring seferleri de düzenlenecek.

Ring seferleri 14.00-20.00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonu, Altınpark, AŞTİ, Kızılay Zafer Çarşısı ve Gölbaşı Kütüphanesi önünden Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi’ne kurulan BAKAP Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı’na,  21.30-23.00 saatleri arasında ise BAKAP’tan aynı noktalara gerçekleştirilecek.

Ankara’da Haluk Levent konseri ne zaman?