Altındağlı kadınların gezi rotası Bursa

featured
service

Altındağlı kadınların gezi rotası Bursa oldu. Kadınlar, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında, Bursa’da hem maneviyat hem de eğlence dolu bir geziye çıktı.

Bursa gezisi, Altındağlı kadınların büyük beğenisini topladı. Altındağlı kadınlar, neşe içinde geçen keyifli gezi sonrası, kendilerine bu imkanları sunan Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Asım Balcı’ya teşekkürlerini iletti.

“TÜRKİYE’Yİ KEŞFETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Altındağlı kadınlar için kültürel ve turistik gezilerin devam edeceğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağlı kadınlar için kültür gezileri çok önemli ve çok gerekli… Bu nedenle Altındağlı kadınları hem yaşadığımız şehirde, hem de Türkiye’nin çeşitli illerinde keşfe çıkarıyor, dünyalarını genişletiyoruz. Kadınlar bu gezilerde eğleniyor, öğreniyor, unutmayacakları anlar yaşıyor” dedi. 

Gezi rotasının Bursa’ya çevrildiğini sözlerine ekleyen Başkan Balcı “Gezilerimizin gördüğü ilgiye kayıtsız kalmak istemiyoruz. İlerleyen günlerde, başka şehirleri de rotamıza eklemeyi planlıyoruz. Türkiye’yi keşfetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Altındağlı kadınların gezi rotası Bursa