Akyurt’un sanayicilerinden Başkan Yavaş’a ziyaret

featured
service

Akyurt Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AKSİAD) Başkanı Murat Karakaş ve dernek üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette sanayicilerin sorunları ile üretim ve istihdam konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş geçtiğimiz ay Akyurt’a gelerek sanayiciler ile bir toplantı gerçekleştirmişti. Bu toplantının ardından AKSİAD Başkanı Murat Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Yavaş’a iadei ziyaret gerçekleştirdi.

Akyurt'un sanayicilerinden Başkan Yavaş'a ziyaret 1

Başkan Yavaş ile bir araya gelen sanayiciler taleplerinin yer aldığı dilekçeleri iletti. Gerçekleştirilen ziyaret hakkında konuşan AKSİAD Başkanı Murat Karakaş, “AKSİAD olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek, derneğimiz ve Ankara Sanayi Odası (ASO) işbirliğinde düzenlenen Akyurt İş İnsanları İstişare Toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ettik. Toplantıda gündeme gelen sorunlarımız için hazırladığımız dilekçelerimizi kendisine verdik. Sorunlarımızı dinleyerek notlar alan, ilgili ve çözüm odaklı yaklaşımları için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş’a bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Akyurt'un sanayicilerinden Başkan Yavaş'a ziyaret 2
Akyurt’un sanayicilerinden Başkan Yavaş’a ziyaret