Selami Ünür’den ‘Bayrak’ tepkisi

featured
service

Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümümde Akyurt Belediye binasına Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asılmamasına tepki gösteren İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, “Akyurt Belediye Başkanlığı hizmet binasınıda bu konu ile ilgili herhangi bir bayraklama ve etkinlik yok. Sorum şu; Neden yok, bu umursamazlık ve itibarsızlaştırma kime ve neden?” dedi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümünü kutladı. Paylaşımında diğer kurumların binalarına asılan Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerini fotoğraflayan Ünür, Akyurt Belediyesi’ni ise eleştirdi.

Ünür, şu ifadeleri kullandı: “Bugün 13 Ekim 2023, Ankara’nın Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları tarafından Gazi Meclisimizce Başkent ilan edilişinin 100’ncü şeref yılı… Akyurt’ta Başkent Ankara’nın merkez ilçeler hariç en yakın ilçesi.

Ve ne acıdır ki Akyurt Belediye Başkanlığı hizmet binasınıda bu konu ile ilgili herhangi bir bayraklama ve etkinlik yok. Sorum şu; Neden yok, bu umursamazlık ve itibarsızlaştırma kime ve neden? Mutlaka verilecek bir cevapları vardır, ümit etmesem bile…

Bayraklama ve afiş asarak bu kutlu günü hatırlayan aşağıda fotoğraflarını paylaştığım Akyurt Kaymakamlığına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Jandarma Komutanlığına, ABB Aile Yaşam Merkezi Müdürlüğüne, ASKİ Bölge Müdürlüğüne, ABB Fen İşleri Şefliğine ve çalışanlarına bir Ankara’lı olarak İyi Parti Akyurt İlçe Başkanlığı adına şükranlarımı sunuyorum.
100’ncü Şeref Yılın Kutlu Olsun Ankara…

Teşekkürler Atam”

Selami Ünür’den ‘Bayrak’ tepkisi