Akyurt’ta ‘İYİ’lerin kongre heyecanı

featured
service

İYİ Parti ilçe başkanlıklarında kongre süreci başladı. Akyurt’ta İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanacak olan delegelerin seçimi ise bugün saat 17:00’a kadar devam edecek.

İYİ Parti’de kongre takviminin açıklanmasıyla birlikte hazırlıklarda başladı. Parti tüzüğüne göre üyeler kongrede oy kullanacak delegeleri belirleyecek. 1071 üyenin bulunduğu Akyurt İlçesi’nde 400 üye Kasım ayı sonunda gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul ile yeni yönetimi belirleyecek.

Akyurt'ta 'İYİ'lerin kongre heyecanı 1

Olağan Genel Kurul 20 Kasım’da
Delege seçimleri ve kongre süreci hakkında konuşan İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, “Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu karar gereğince ve parti tüzüğümüzün ilgili maddesi doğrultusunda alınan kararla 29 Ekim 2022 Cumartesi günü 08:00 – 17:00 saatleri arasında İl Başkanlığımızca teşekkül ettirilen divan huzurunda delege seçimlerimizi 1071 üyemizin katılımlarıyla gerçekleştirmeye başladık. 26 mahallede yaklaşık 400 civarında delege seçimi yapacağız. Şu anda katılım yoğun bir şekilde devam etmekte. Allah nasip ederse 20 Kasım’da da yoğun bir katılımla 3. Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız. Bu kongremizin ve delege seçimimizin önce Akyurt’umuza sonra Ankara ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Partimizin iktidarında Cumhuriyetin 100. şeref yılını Türkiye Cumhuriyeti vizyonuyla ve o bilinç içerisindeki yüce Türk Milleti ile birlikte kutlamayı İYİ’lerin iktidarında Cenab-ı Allah nasip etsin” dedi.

İYİ Parti Ankara 2. Bölge Başkanı Nadir Çetinkaya ise, ilçe kongresinin ardından Ocak Ayı’nda da il kongresinin yapılacağını ifade etti. Çetinkaya, ‘Delege seçiminin vatanımıza, millletimize, Akyurt’tumuza, Ankara’mıza, Türkiyemiz’e hayırlara vesile olmasını diliyorum. Az kaldı diyorum’ dedi.

Akyurt'ta 'İYİ'lerin kongre heyecanı 2
Akyurt’ta ‘İYİ’lerin kongre heyecanı