AKSİAD Başkanı Karakaş: Sanayi bölgesinin tüm problemlerinin farkındayız

featured
service

Akyurt Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AKSİAD)Başkanı Murat Karakaş yayınladığı bir video ile derneğin yapmış olduğu çalışmaları anlattı.

Sosyal medya hesaplarından AKSİAD üyelerini bilgilendirmeye devam edeceklerini kaydeden Karakaş, “Akyurt sanayi bölgesinin tüm problemlerinin farkındayız. Bu sorunları ve çözümleri hakkında kamu kurum ve kuruluşlarına çeşitli dilekçeler yazıyoruz. Ve bu dilekçelerin her ortamda takipçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Akyurt sanayi bölgesinin sorunlarını çözmek adına adımlar atan AKSİAD Derneği Başkanı Murat Karakaş, bölgede asfalt çalışmalarına başlandığını duyurdu. “18 Ocak 2023 tarihinde Akyurt Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AKSİAD) genel kurul toplantısında 17 arkadaşımla beraber bizleri bu göreve layık gördüğünüz için tüm dostlara çok teşekkür ediyorum” diyen Murat Karakaş, birlik ve beraberlik ilkesi ile çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

“ASFALT VE ÇEVRE AYDINLATMASI YAPILACAK”

Karakaş, yayınladığı videoda şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Akyurt sanayicisinin her türlü sorununu, problemini bir çok ortamda dile getirdik. Bunun neticesinde 6 Eylül 2023 tarihinde Büyük Anadolu Otelinde Ankara Sanayi Odası, AKSİAD olarak bir toplantı organize ettik. Toplantımıza Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız, ASO Başkanımız, Akyurt Belediye Başkanımız, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı. Toplantıda Akyurt sanayi bölgesinin sorunlarını ilk ağızdan başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına ilettik. Bunun akabinde bölgemizde bugün asfalt çalışmaları başladı. Çevre aydınlatlamaları için de asfalt çalışmalarının bitmesini beklemekteler. Asfalt çalışmaları biter bitmez akabinde şehir aydınlatma yapılacağı hakkında bizlere bilgi ulaşmıştır.

Akyurt sanayi bölgesinin tüm problemlerinin farkındayız. Bu sorunları ve çözümleri hakkında kamu kurum ve kuruluşlarına çeşitli dilekçeler yazıyoruz. Ve bu dilekçelerin her ortamda takipçisiyiz.”

AKSİAD Başkanı Karakaş: Sanayi bölgesinin tüm problemlerinin farkındayız