İtalya’nın Taranto kentinde düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda Türkiye adına mücadele eden Fenerbahçeli sporcular, organizasyonun beşinci gününde yüzme ve voleybol branşlarında adından söz ettirdi. Milli yüzücü Emre Sakçı 50 metre kurbağalamada altın madalya kazanırken, Kadın ve Erkek Milli Voleybol Takımları da günü galibiyetle tamamladı.
Fenerbahçeli milli yüzücü Emre Sakçı, 50 metre kurbağalama yarışında 27.24’lük derece elde etti.
Rakiplerini geride bırakan Sakçı, yarışı ilk sırada tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

Kadın Milli Takımı Cezayir’i 3-0 mağlup etti
Fenerbahçeli voleybolcu Arelya Karasoy Koçak’ın da kadrosunda yer aldığı Kadın Milli Voleybol Takımı, B Grubu’ndaki ikinci karşılaşmasında Cezayir ile karşı karşıya geldi.
Türkiye, mücadeleyi 25-7, 25-13 ve 25-13’lük setlerle 3-0 kazandı.
Kadın Milli Takımı, organizasyondaki üçüncü maçında 26 Ağustos Çarşamba günü saat 15.00’te Kosova ile karşılaşacak.
Erkek Milli Takımı Mısır’ı 3-1 yendi
Fenerbahçeli voleybolcu Muhammed Kaya’nın da forma giydiği Erkek Milli Voleybol Takımı ise turnuvadaki ilk maçında Mısır ile karşılaştı.
İlk seti 25-22 kaybeden Türkiye, sonraki setleri 25-23, 25-17 ve 25-17 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
Erkek Milli Takımı, organizasyondaki ikinci karşılaşmasında 25 Ağustos Salı günü saat 15.00’te Kosova ile karşı karşıya gelecek.























