AK Parti’nin Ankara Adayları Ne Zaman Açıklanacak?

featured
service

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, merakla beklenen AK Parti’nin İBB adayının Cumartesi günü açıklanacağını belirtti. Sözcü Çelik, “Cumartesi günü saat 14.00’de Sinan Erdem’de İstanbul adayımızı açıklayacağız. Salı günü ise 1 Ocak’ta Ankara adayımızın tanıtımını yapacağız” ifadelerini kullandı. Öte yandan AK Parti’nin Ankara ilçe adaylarının da cumartesi günü açıklanacağı belirtildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sona erdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Sözcü Çelik, AK Parti’nin İstanbul adayı ile Ankara ilçe adaylarının cumartesi günü açıklanacağını vurguladı.

Çelik şu ifadelere yer verdi:

  • “Cumartesi günü saat 14.00’de Sinan Erdem’de İstanbul adayımızı açıklayacağız. Salı günü ise 1 Ocak’ta Ankara adayımızın tanıtımını yapacağız.”

İlçe adayları da açıklanacak

“Cumartesi günü öncelikli olarak Büyükşehir Belediye başkanımız açıklanacak. İlçelerin açıklanması da düşünülüyor. Yetişirse bir iki ilçe de açıklanacak. Yetişmesine umut ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızla sayın Bahçeli çeşitli organizasyonlarda biraraya geliyorlar.

AK Parti’nin Ankara Adayları Ne Zaman Açıklanacak?