AK Parti’den Bursa’da iki ilçeye atama

featured
service

AK Parti Bursa Teşkilatıları’nda günlerdir süren mülakatlar ve detaylı çalışmalar sonrasında Mudanya ve Harmancık’ın yeni ilçe başkanları belli oldu.

BURSA (İGFA) – Geçtiğimiz haftalarda Mudanya, Kestel ve Harmancık ilçelerinde yaşanan bayrak değişim kararının ardından süren detaylı çalışmalar iki ilçeye yapılan atamalarla sonuçlandı.

Genel merkez ve teşkilatlar nezdinde süren görüşmeler sonucunda Orhan Samast Mudanya’nın, Ramazan Ay ise Harmancık’ın yeni  ilçe başkanı oldu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, atamaların Bursa ve teşkilatları adına hayırlı olmasını diledi. Başkan Gürkan, Mudanya ilçe başkanı İnci Söğütlü ve yönetimi ile Harmancık ilçe başkanı  Yakup Bayram ve yönetiminin yanı sıra Türkiye sevdalısı AK kadrolarda görev yapan her kademeden, her dönemden teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Hep birlikte partilerinin, Türkiye’nin ve Bursa’nın hedefleri doğrultusunda yolcuklarına devam edeceklerini vurgulayan Gürkan, “Biz büyük bir aileyiz ve AK Parti kadrolarında görev değişimleri, millete hizmet yolunda bayrak değişimi demektir. Her dönemden, her kademeden teşkilat mensuplarımızla bayrağı hep birlikte daha da yukarılara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

 

AK Parti’den Bursa’da iki ilçeye atama