1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takımımız EURO 2024 Hazırlıklarına Başladı! İlk Hazırlık Maçı İtalya İle…

A Milli Takımımız EURO 2024 Hazırlıklarına Başladı! İlk Hazırlık Maçı İtalya İle…

featured
service

A Millî Takımımız, Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella yönetiminde, EURO 2024 hazırlıklarının birinci etabını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde tamamladı.

A Milli Takımımız ilk hazırlık maçında 4 Haziran 2024 tarihinde İtalya ile karşı karşıya gelecek. İkinci hazırlık maçı ise 10 Haziran 2024 tarihinde Polonya ile yapılacak.

A Millî Takımımız, Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella yönetiminde, EURO 2024 hazırlıklarına başladı. Dün ve bugün gerçekleşen antrenmanlarda, video analiz toplantıları, fitness salonunda kuvvet ve mobilizasyon çalışmaları, saha idmanlarında ise pas, top kapma ve topsuz oyun çalışmaları yapıldı.

EURO 2024 geniş kadrosunda yer alan Doğan Alemdar, Ahmetcan Kaplan, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Can Uzun, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Abdülkadir Ömür, Yunus Akgün, Bertuğ Yıldırım, Enes Ünal ve Yusuf Yazıcı’nın yanı sıra 24-28 Mayıs aralığındaki idmanlarda bulunacak kaleci Berke Özer de hazırlık kampına katıldı.

A Milli Takımımız EURO 2024 Hazırlıklarına Başladı! İlk Hazırlık Maçı İtalya İle... 1

A Millî Takımımız, yarın saat 11.30’da TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

A Milliler EURO 2024 F Grubundaki ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 18 Haziran 2024 tarihinde oynanacak.

A Milli Takımımızın yanı sıra F Grubunda Gürcistan, Portekiz ve Çekya yer alıyor.

A Milli Takımımız EURO 2024 Hazırlıklarına Başladı! İlk Hazırlık Maçı İtalya İle…