1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle Belediyesi’nden Bayram Öncesi Mezarlık ve Cami Temizliği

Yenimahalle Belediyesi’nden Bayram Öncesi Mezarlık ve Cami Temizliği

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçede bulunan mezarlıklar, cami ve mescitlerde kapsamlı bir bakım ve temizlik çalışması başlattı.

Yenimahalle Belediyesi ekipleri, camilerde haşere oluşumunu engellemek için ilaçlama çalışmaları yapıyor. Ayrıca, camilerdeki halıları süpürerek diğer temizlik gerektiren alanlarda detaylı bir çalışma yürütüyor. Bu titiz temizlik çalışmaları, ibadet için gelen vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir ortamda bulunmalarını sağlıyor.

Mezarlıklarda Kapsamlı Bakım

Mezarlık ziyaretleri için de hazırlıklarını sürdüren belediye ekipleri, Susuz, Memlik, Karacakaya, Yuva, Yakacık, İvedik ve Ergazi mahalleleri mezarlıkları ile Abalı Baba Türbesi’nde temizlik çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında çiçek sulama, çim biçme ve yabani otların temizlenmesi gibi işlemler özenle gerçekleştiriliyor.

“Huzurlu Bir Bayram İçin Çalışıyoruz”

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm personelin seferber olduğunu belirtti. Başkan Yaşar, “Bayram boyunca gerek mezarlıklarda gerekse camilerde yoğunluk yaşanıyor. Ekiplerimiz, kabristan ziyaretlerinde vatandaşın sıkıntı yaşamaması adına bayram öncesi temizlik çalışmaları yapıyor. Yenimahalle’de Kurban Bayramının huzurlu geçmesi adına çalışmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramının ülkemize barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,” dedi.

Yenimahalle Belediyesi’nden Bayram Öncesi Mezarlık ve Cami Temizliği
Yorum Yap