Ünlü Tiktok fenomeni gözünden vurularak öldürüldü

featured
service
Ünlü Tiktok fenomeni gözünden vurularak öldürüldü 1

ABD Kaliforniya’da The Regal Sineması’na düzenlenen silahlı saldırıda ölen iki kişiden birinin 1 milyondan fazla takipçisi olan ünlü Tiktok Fenomeni Anthony Barajas olduğu açıklandı.

ABD saatiyle 28 Temmuz gecesi 23:45’te Tuscany Caddesi’ndeki The Crossing sinemasından bir ihbar gelmişti. Olay yerine gelen polis sinemada vurulmuş iki kişile karşılaştı. 18 yaşındaki kızın aldığı yaralar nedeniyle hayatını olay yerinde kaybettiği anlaşılırken 19 yaşındaki bir genç erkek ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Kurbanların isimleri açıklanmamıştı. Hastaneye kaldırılan gencin de hayatını kaybetmesinin ardından ABD polisi kurbanların kimliğini açıkladı.

18 yaşındaki genç kızın Rylee Goodrich olduğu, 19 yaşındaki gencin ise 1 milyondan fazla takipçisi olan ünlü fenomen Anthony Barajas olduğu açıklandı. Çiftin ilk randevularına çıktığı ve gittikleri sinemada öldürüldükleri belirtildi.

Corona’daki olayda ünlü fenomenin gözünden vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.  Saldırganın, ünlü fenomeni ve genç kızı tanıdığına dair herhangi bir bilgi olmadığı öğrenilirken saldırganın Joseph Jimenez olduğu ve gözaltına aldığını açıklandı. Jimenez’in Rylee’yi vurduktan sonra cüzdanını da çaldığı belirtildi. Saldırgan hem cinayet hem de hırsızlıkla yargılanacak.

Corona Polis Departmanı’ndan Tobias Kouroubacalis yaptığı açıklamada silahlı saldırının gerçekleştiği sinemada “The Forever Purge”ün gösterildiğini belirtmişti. Distopik Purge (Arınma Gecesi) serisinin 4 Temmuz’da ABD’de vizyona giren 5. filmi olan Forever Purge konusuyla dikkat çekmişti.

Filmde 12 saatliğine tüm suçların yasal kabul edildiği bir tatil gününde yaşananlar anlatılıyor.  Saldırının filmle bir ilgisi olup olmadığı bilinmiyor.  Yönetmenliğini Everardo Gout’un üstlendiği filmin oyuncuları arasında Ana de la Reguera, Tenoch Huerta, Josh Lucas, Leven Rambin ve Cassidy Freeman bulunuyor.

Gerilim, bilim-kurgu ve aksiyon türündeki filmin senaryosunu James DeMonaco yazarken görüntü yönetmenliğini ise Luis David Sansans yaptı.

Ünlü Tiktok fenomeni gözünden vurularak öldürüldü