1. Haberler
  2. Yerel
  3. Uçurumdan düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı

Uçurumdan düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı

featured
service

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşanan bir olayda, iddialara göre husumetli olduğu akrabalarından kaçarken uçurumdan düşen bir vatandaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Olay, Allahdiyen Mahallesi ile İzmir’in Ödemiş ilçesini bağlayan yolun üzerinde bulunan Yedi Virajlar mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, bir vatandaşın uçurumdan düştüğü ihbarı üzerine Manisa Büyükşehir Belediye itfaiyesi harekete geçti. Yaklaşık 15 metrelik bir yükseklikten düşen vatandaşın bulunduğu yeri tespit eden itfaiye ekipleri, kurtarma çalışmasına başladı. Yoğun çaba ve 2.5 saatlik bir çalışmanın ardından itfaiye ekipleri, yaralı şahsı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı şahsın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildiği bildirildi.

Olayın detaylarına ilişkin yapılan araştırmalarda, düşen vatandaşın husumetli olduğu akrabalarından kaçarken uçurumdan düştüğü iddia edildi. Ayrıca, vatandaşın düştüğü yerde telefon sinyalinin çekmediği ve olayın akrabaları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildiği öğrenildi.

Şu an için olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uçurumdan düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı
Yorum Yap