“Üç Günlük Dünya” Filminin Fragmanı Yayınlandı

featured
service

Yapımcılığını Levent Hançer, Çetin Çaçur ve başrol oyuncularından Erkan Çelik’in üstlendiği “Üç Günlük Dünya” filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Fragman, izleyicileri kahkahalara boğarken, özellikle eski eşlerin karı-koca rolündeki sahneleri dikkat çekti.

Başrollerde Bülent Emrah Parlak ve Erkan Petekkaya

Komedi türündeki film, başrollerini Bülent Emrah Parlak, Erkan Petekkaya, Batuhan Sert ve Erkan Çelik’in paylaştığı zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Begüm Öner, Sıla Korkmaz, Ceren Soylu, Şevki Özcan, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuncay Gençkalan ve geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan usta oyuncu ve tiyatrocu Yılmaz Gruda da filmde yer alıyor.

Eski Eşlerin Komik Dinamikleri

Ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak ve eski eşi Burcu Gönder, filmde karı-koca rolüyle karşımıza çıkıyor. Fragmanda görünen eski eşlerin tartışma sahneleri, izleyicileri güldürürken, Parlak’ın esprili yaklaşımı ve Gönder’in eli maşalı kadın karakterine bürünmesi dikkat çekiyor.

Yapımcı Erkan Çelik’ten Devam Serisi Müjdesi

Filmin yapımcısı Erkan Çelik, “Üç Günlük Dünya”nın devam serisi olabileceğini müjdeledi. Çelik, sosyal medyada dört yıldır popüler olan “Muhittin Abi” karakterini filme uyarlayarak, izleyicilere yeni maceralar sunacaklarını belirtti. Çelik, Muhittin Abi’nin milyonlarca kişi tarafından izlendiğini ve herkesin hayatında bir Muhittin Abi karakteri bulunduğunu ifade etti.

“Üç Günlük Dünya”, hem komedi hem de duygusallıkla dolu sahneleriyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte film, merakla beklenenler listesinde üst sıralara yerleşti. Devam serisinin müjdesi ise izleyicileri heyecanlandırdı.

“Üç Günlük Dünya” Filminin Fragmanı Yayınlandı