Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 22. haftasında deplasmanda Bellona Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, kritik mücadele öncesinde bugün saat 15.00’te gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti.
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular, dinamik ısınmanın ardından pas ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takımın moralinin yüksek olduğu gözlenirken, teknik ekip oyunculara maçın taktiksel detaylarını aktardı.
Trabzonspor, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla Bellona Kayserispor karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından deplasman yolculuğuna çıkacak.
Karşılaşma 1 Şubat Cumartesi Günü
Trabzonspor’un Bellona Kayserispor ile karşı karşıya geleceği mücadele, 1 Şubat 2025 Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak.