1. Haberler
  2. Keçiören
  3. Sınav sonrası konser sürprizi

Sınav sonrası konser sürprizi

featured
service

Liselere Geçiş Sistemi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrencilerin sınav stresini üzerlerinden atabilmeleri için Keçiören Belediyesi, Yaza Merhaba Konseri düzenledi. Genç müzisyenlerin performanslarıyla renklenen etkinlik, Ihlamur Vadisi`nde gerçekleştirildi. Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Emir Can Tunç ve Atila Zorlu’nun da katıldığı konserde gençler, yaz mevsimine enerjik bir başlangıç yapma fırsatı buldu.

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Konserleri ile parklar artık daha eğlenceli hale geliyor. LGS ve YKS öğrencilerini bir araya getiren etkinlik, gençlerin ve ailelerinin katılımıyla renkli bir atmosferde gerçekleşti. Konserde seslendirilen güzel ezgiler ve hareketli şarkılar, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Konser öncesinde gençlere seslenen Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç, “Çok yoğun bir maratondan çıktınız. Çalıştınız, emek verdiniz. Geleceğiniz için inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Şimdi eğlence zamanı. Keçiören Belediye Başkanımız Dr. Mesut Özarslan, eğlenmeniz stres atmanız için böyle güzel bir program düzenledi. Sizlere çok selamı var. Keçiören Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sınav sonrası konser sürprizi
Yorum Yap