Semih Refah’a güçlü destek: MHP’den aday adayı

featured
service

Akyurt’un esnaflarından Semih Refah, bugün MHP’ye geniş bir katılım ile belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için MHP’de aday adaylığı başvuruları bugün sona eriyor. Son başvuru gününde belediye meclis üyeliği aday adaylığına müracaat eden isimlerden biri de ilçe esnaflarından Semih Refah oldu.

semih refah

“BURADA OLMANIZ HEPİMİZİ GURURLANDIRDI”

Belediye meclis üyesi aday adayı Semih Refah ve beraberindekileri MHP Akyurt İlçe Başkanı Serkan Görgülü karşıladı. Geniş bir katılımla başvurusunu gerçekleştiren Semih Refah’a teşekkür eden İlçe Başkanı Serkan Görgülü, “Hepinizin ayağına sağlık, teşekkür ederiz, bugün burada olmanız hepimizi gururlandırdı. Cumhur İttifakı ile seçime gideceğiz ve belediye meclis üyesi aday adaylarını belirlerken de ilçemize katkısı olacak kişileri genel merkezimiz, il başkanlığımız ve ilçe başkanlığı olarak değerlendireceğiz. Genel başkanımız değerlendirecek” diye konuştu.

Semih Refah'a güçlü destek: MHP'den aday adayı 1

REFAH’IN YANINDAYIZ MESAJI…

Semih Refah’a eşlik eden isimler de tek tek söz alarak bu süreçte her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını kaydettiler.

Aday adaylığı başvuru formunu dolduran Refah ise “Bugün yanımızda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Semih Refah’a güçlü destek: MHP’den aday adayı