Selçuk İnan ve Burak Yılmaz dördüncü kez buluşuyor!

service

İNTERNETSPOR-ÖZEL/ Selçuk İnan ve Burak Yılmaz.. Türk futbolunun neredeyse yapışık ikizleri olan Selçuk ve Burak, milli takım haricinde dördüncü kez aynı formayı giymeyi hazırlanıyorlar.

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın yolları ilk kez 2007-2008 sezonunda o zamanki adıyla Vestel Manisa’da kesişmişti..

Sezon sonunda Burak Yılmaz Fenerbahçe’ye Selçuk İnan ise Trabzonspor’a gitmişti. Fenerbahçe’nin Selçuk İnan’ı da transfer etmek istediği, fakat Aziz Yıldırım’ın o dönem arasının iyi olduğu Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener’i kıramadığı için transferden vaz geçtiği iddia edilmişti.

Fenerbahçe’de dönemin teknik direktörü Aragones’in gözüne giremeyen Burak Yılmaz, sezon sonunda Eskişehirspor’a kiralanmıştı.

Devre arasında Fenerbahçe’nin Gökhan Ünal’ı istemesi üzerine sarı-lacivertliler 3.5 milyon euro artı Burak Yılmaz’ın bonservisini Trabzonspor’a vermiş, ikilinin yolu bu kez bordo-mavili forma altında kesişmişti..

Ardından önce Selçuk İnan, daha sonra Burak Yılmaz Galatasaray’a transfer olarak sayısız başarı ve kupalar kazanmışlardı.

Burak Yılmaz’ın geçtiğimiz sezon Beijing Guoan’a transferinin ardından iki milli yıldızın yolu bir kez daha ayrılmış oldu.

Galatasaray Leiva için Liverpool ile anlaştı

ÇİN’DE YENİDEN BULUŞUYORLAR

Galatasaray yönetiminin 845 bin euro para cezasına çarptırdığı Selçuk İnan takımdan ayrılıyor.

Çin basınında yer alan haberlere göre; Selçuk İnan, Beijing Guoan’da mutsuz olan Renato’nun yerine transfer oluyor.

Böylece Selçuk İnan ve Burak Yılmaz dördüncü kez aynı forma altında buluşmuş olacak..

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz dördüncü kez buluşuyor!