Sefo, ‘IMPARATOR’u Yayınladı

featured
service

Samsun doğumlu rap sanatçısı Seyfullah Sağır, sahne adıyla Sefo, müzik kariyerine profesyonel bir dokunuşla başladıktan sonra Türkiye’nin en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Genç yaşına rağmen önemli başarılara imza atan Sefo, müziğe olan tutkusunu ve yeteneğini ilk olarak Samsun’da keşfetti.

2015 yılında amatör bir şekilde müzik yapmaya başlayan Sefo, kendi sözlerini yazdığı şarkılarla underground rap sahnelerinde adını duyurmaya başladı. Ancak gerçek çıkışını 2018 yılında “Yalan” adlı parçasıyla gerçekleştirdi. Ardından 2019 yılında “Poz” teklisi ile dikkatleri üzerine çekti ve profesyonel müzik kariyerinde daha sağlam adımlar atmaya başladı.

2020 yılında Sony Music Türkiye ile anlaşarak müzikal kariyerine yeni bir ivme kazandıran Sefo, 2021 yılında çıkardığı “Bilmem Mi?” adlı şarkısı ile büyük bir çıkış yakaladı. Bu şarkı, Türkiye genelinde 500 milyonun üzerinde dinlenme sayısına ulaşarak Sefo’yu zirveye taşıdı. Aynı zamanda Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde de konserler vererek uluslararası arenada da kendisine geniş bir hayran kitlesi edindi.

Sefo’nun müzikal yeteneği ve geniş müzikal vizyonu, başarılarını kanıtladı ve bu başarılarını pekiştirmek için büyük bir adım atmaya hazırlandı. Sefo, kariyerinin ilk albümü olan “IMPARATOR”u sevenleriyle buluşturdu. İki kısımdan oluşan bu albüm, 24 şarkıdan oluşuyor ve Sefo’nun kendi sözleri ve müzikleriyle dolu.

Sefo, ‘IMPARATOR’u Yayınladı