SCANIA Kamyonları Neden Tercih Etmeliyiz?

featured
service

SCANIA araçları, operatörlerin verimliliğini ve performansını arttırarak çevresel etkiyi azaltmak için tasarlanan ve geniş bir uygulama yelpazesi olan taşımacılık çözümleri sunmaktadır.

Zorlu koşullar için üretilen SCANIA kamyonları, güçlü fren sistemi ile en dar alanlarda üstün manevra kabiliyeti sunmakla beraber kabin konforu, görüş açısı ve modüler ürün yapısıyla en çok tercih edilen kamyon türleri arasında yer alır.

SCANIA kamyonları; damperli olması, kabin yüksekliği, her yönüyle rahat, güçlü ve sağlamlık sunan yapıya sahiptirler.

SCANIA kamyonlarının şantiye gibi alanlarda tercih edilmesinin başlıca sebepleri şunlardır;

  • Frenleme gücü: Bu tip kamyonlarda elli ton yükte bile frenleme sistemi ile araç yere çakılarak motor freni sayesinde tereddütsüz kullanım olanağı sunar.
  • Diferansiyel kilit sistemi: SCANIA kamyonlarda diferansiyel kilit sistemi diğer araçlara göre farklılık gösterir. Araç kilitlendiğinde her iki tekerleğin çekim gücü eşit hale geldiğinden bataklık alanlarda araç patinaj çekmeye başladığında diferansiyel kilit sistemi ile kamyon rahatlıkla bataklıktan çıkabilir.
  • Kolay filtre temizliği: Tozlu arazilerde sık çalışılması sebebiyle filtre temizliği önemli olduğundan SCANIA kamyonlarda filtre yerinin kolay ve ulaşılabilir olması rahatlıkla temizlemeye olanak sağlar.
  • Sağlamlık: Birçok firmaya göre SCANIA kamyonlar, kendini sağlamlık açısından kanıtlamış bir marka olarak bilinmekte. Yüklenen yükün ağırlığı, rampa, bataklık gibi durumlarda teklemeden sürüşü tamamlayıp sağlamlığını kanıtlayan SCANIA kamyonlar, en çok tercih edilenler arasında yerini almıştır.
  • Tasarruflu olması: Zorlu koşullarda kullanım için üretilen SCANIA kamyonları güvenilir ve yüksek performansının yanında ergonomik olması ve yakıt tasarrufu ile de firmaların ilk tercihleri arasında yer almayı başarmıştır.

SCANIA kamyon inşaat alanlarında; yüksek taşıma kapasitesi, üstün fren performansı, opti-cruise otomatik şanzımanı ile zorlu koşullarda ideal sürüş imkanı sunarak rakiplerinden ayrılmayı başardı.

SCANIA kamyonlara https://autoline.com.tr/ adresi üzerinden erişebilirsiniz.

SCANIA Kamyonları Neden Tercih Etmeliyiz?