Pursaklar’da yeni sezon Periferi ile başladı

featured
service

Ankara’nın en büyüğü olma özelliği taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi yeni sezona, Periferi tiyatro gösterisi ile merhaba dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana her tiyatro gösterisinde tıka basa dolan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, yeni sezona muhteşem bir tiyatro oyunu ile başladı.

Yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde yerini alan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 2.Dünya Savaşı sonrası Almanya’da göçebe olarak yaşayan bir çingene obasının hikâyesini anlatan ‘‘Periferi’’ tiyatro oyununu salonu dolduran tiyatro severlerle birlikte izledi.

‘‘Sanatsever hemşehrilerimizle yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde buluştuk’’

Devlet Tiyatrolarında yeni sezon Periferi tiyatro gösterisi ile merhaba dediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sanatsever hemşehrilerimizle yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde buluştuk. Oyun muhteşemdi. Açıldığı günden bu yana salonumuz ilçemizde hak ettiği değeri görmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu ilgisine olumlu yanıt vermeye devam edip, kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik yatırımlarımız artarak devam ettireceğiz. İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek’’ dedi.

Pursaklar’da yeni sezon Periferi ile başladı